Maasstad Ziekenhuis

Radiodiagnostisch Laborant - Rotterdam

All jobs Print Apply
English

Job

Active since 19-02-2018 Job category Health care - Physical
Location Rotterdam Level Professional
Educational level Bachelor / Graduate Employment type Fixed term contract with option...
Hours 36 Salary min. €2.290,- / max. €3.421
(Gespecialiseerd) Radiodiagnostisch Laborant

Algemene informatie

Het Maasstad ziekenhuis heeft de echte Rotterdamse mentaliteit, wat betekent dat gastgerichtheid en goede medische zorg in alle facetten centraal staat. Het Maasstad ziekenhuis is lid van de vereniging Samenwerkende Topklinische Opleidings- Ziekenhuizen (STZ) en is één van de zeven Santeon ziekenhuizen.

Onze afdeling
Wij zijn niet zomaar een Röntgenafdeling. Wij bestaan uit de afdelingen Radiologie, Nucleaire Geneeskunde en Medische Fotografie, ook wel de eenheid Medische Beeldvorming.

Wanneer je hier komt werken heb je in één klap 120 collega’s erbij! Het is een gezellig team en divers team waarin je je snel welkom zult voelen. Bij ons draait niet alles om het werk, wij vinden het ook belangrijk dat men elkaar leert kennen buiten de muren van het ziekenhuis. Daarvoor worden jaarlijks diverse activiteiten gepland. Op de werkvloer zijn vier teamleiders verantwoordelijk voor de operationele leiding.

Wij hebben meerdere modaliteiten, waartussen de collega’s rouleren. Elke modaliteit wordt begeleid door een coördinator. De modaliteiten zijn voorzien van high-tech apparatuur van onder andere Siemens. Wij hebben 3 MRI scanners (Avanto, Aera, Skyra), 2 multi slice CT scanners (AS 64, Flash), Bucky kamers (Ysio) en een angio kamer. Daarnaast beschikken wij ook over mammografie, echografie, dexa en eswl. Kortom voor ieder wat wils.

De afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde is continue in beweging en wij zijn op zoek naar meerdere nieuwe collega’s, mede door de komst van een 3de CT op de SEH.

Jij
  • hebt naast een afgeronde In-service of MBRT opleiding, aantoonbare CT, MRI en/of interventie ervaring. Jij herkent jezelf in de kernwaarden van het Maasstad Ziekenhuis; Deskundig, Gastgericht, Ambitieus, Betrouwbaar en Verbindend. 2018 staat voor ons in het teken van communicatie en samenwerking. Wij zijn altijd op zoek naar hoe we de zaken beter zouden kunnen en hopen dat jij hier ook een positieve bijdrage in kunt leveren.

Wij
  • bieden een uitdagende en afwisselende werkomgeving, in een open communicatiestructuur met een Rotterdams tintje. Wij stimuleren verdieping en extra scholing. Tevens bieden wij jou de kans om naast jouw reguliere werkzaamheden, extra verantwoordelijkheden op te pakken die goed passen bij jouw individuele kwaliteiten en ambitie. Werken in het Maasstad ziekenhuis betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

Informatie en sollicitaties
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met:
Thea den Boer, 010-291 4120
Theo Muis , 010-291 4121
  • Het Maasstad Ziekenhuis biedt een salaris van min. €2.290,- /max. €3.421,- bruto per maand o.b.v 36 uur per week. Afhankelijk van relevante werkervaring vindt de inschaling plaatst conform CAO Ziekenhuizen in FWG schaal 50;
  • Het salaris is exclusief eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8,33%, 144 vakantie-uren, 57 uur aan persoonlijk levensfase budget (conform CAO Ziekenhuizen o.b.v. 36 uur) en de mogelijkheid om gebruik te maken van het meerkeuzesysteem;
  • Wij bieden in eerste instantie een aanstelling voor 12 maanden, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren;
  • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen;
  • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft het Maasstad ziekenhuis ook voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers (tegen betaling).

Sollicitanten die uitgenodigd worden voor een Arbeidsvoorwaardengesprek worden na dit gesprek gescreend door CV OK. Deze screening bestaat uit de volgende stappen: het nagaan van referenties en het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma's. We gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

Solliciteren kan via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
More information
This listing is a full-time job

Job category Health care - Physical
Industry / Industries Medical / Health
Region Zuid-Holland
Keywords Vacature, Fulltime, Rotterdam, Radiodiagnostisch medewerker, Röntgen specialist, Radiologie specialist.

Contact information

Name Thea den Boer
Phone 010-291 4120

Location

Apply